bygga-hus-villa-arkitekt-stockholm

Privatperson

När du väl bestämt dig för att exempelvis bygga nytt hus, göra en tillbyggnad eller bygga ett attefallshus finns vi arkitekter i Stockholm för dig. Vi vill vara ett av Sveriges ledande arkitektkontor inom bostäder, inredning och stadsplanering.

I varje projekt vi tar oss an strävar vi efter att utvecklas och överträffa oss själva. För privatpersoner erbjuder vi villor och fritidshus, till- och ombyggnader, attefallshus, komplementhus samt lägenhetsbyggnader.

arkitekter-stockholm-villa-trä-natur-gräs

Villor och fritidshus

Du som går i tankarna på att bygga ett nytt hus är välkommen att kontakta oss arkitekter för ett första kostnadsfritt möte där vi tillsammans kan gå igenom era önskemål samt hur processen dit kan se ut. Vi kan följa ditt husprojekt från första skissen fram till färdigt hus.

Det är tryggt för dig att inte själv behöva konstruera upp ritningar för hus och behöva tänka på att anpassa ritningen efter vinklar, sluttningar och naturen. När vi ritar hus och upprätthåller tydliga ritningar fokuserar vi på helheten. Vi baserar alltid vårt arbete på den mark och den plats du valt att bygga nytt hus på.

I natur- och skärgårdsmiljöer är branta sluttningar och bergknallar inte ovanligt för nybyggen. Med vår lång erfarenhet kan vår arkitekt ta fram kreativa lösningar som maximerar boytan genom att helt enkelt anpassa huset till miljön.

Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt möte och gå igenom mer i detalj hur processen skulle kunna se ut!

arkitekt-stockholm-ombyggnad-för-privatperson

Vår arkitektkontor hjälper er med till- och ombyggnader

Har ni växt ur villan? Vi kan hjälpa er att utreda detaljplanens möjligheter och hur man på bästa sätt kan bygga till eller på ert befintliga hus så både det befintliga huset och tillägget kommer till sin rätt.

arkitekt-stockholm-attefallshus-trä-natur-modern-grön-stol-vägg-trä

Attefallshus och komplementhus

Vi har ritat ett flertal attefallshus och har också blivit publicerade i boken 25 kvadrat där ”25 av Sveriges mest innovativa arkitektkontor ger sina förslag på de 25 kvadratmeternas närmast oändliga möjligheter”

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, får även uppföra ett attefallshus på maximalt 25 kvadratmeter. Vi arkitekter hjälper er från första skissen, anmälan och vid behov förfrågningsunderlag och bygghandling.

Det lönar sig alltid att anlita våra arkitekter på Blank i Stockholm när du ska bygga nytt hus. Inte nog med att vi besitter den kunskap och kompetens som krävs för att ta fram ritningar som är korrekta, utan vi är experter på att rita hus för svårplanerade tomter.

Tveka inte att kontakta oss så kan vi ta ett kostnadsfritt möte och gå igenom mer i detalj hur processen skulle kunna se ut!

arkitekt-stockholm-ombyggnad-grafisk-illustration-kvinna-i-rum
arkitekter-stockholm-ombyggnad-planritning-exempel

Lägenhetsombyggnader

Vi har gjort ett flertal ombyggnader och större renoveringar av lägenheter genom åren. Uppdragen kan gälla ändrade planlösningar, totalrenoveringar, nya badrum och kök eller platsbyggd inredning.

Boka ett kostnadsfritt första möte med våra arkitekter

Om du går i husdrömmar ska du inte tveka att kontakta oss för att boka ett första möte med våra arkitekter i Stockholm. Då får du mer information om hur processen går till och får möjlighet att berätta mer om dina drömmar.

På plats ger vi rekommendationer på hur vi går vidare med arbetet. Vi ger dig även ett prisförslag och om allt känns bra påbörjar vi det kreativa arbetet med att ta fram en första skiss.

Boka ett möte med våra arkitekter i Stockholm. Vi ser fram emot att höra dina önskemål och idéer på ditt framtida byggprojekt!