bygga-hus-villa-arkitekt-stockholm

Privatperson

Du som funderar på att bygga nytt hus, göra en tillbyggnad eller bygga ett attefallshus, tveka inte att kontakta Blank Arkitekter i Stockholm så kan vi hjälpa dig från första skissen till färdigt projekt.

Dig som privatperson kan vi hjälpa med villor och fritidshus, till- och ombyggnader, attefallshus, komplementhus eller lägenhetsombyggnader.

arkitekt-stockholm-attefallshus-trä-natur-modern-grön-stol-vägg-trä

Villor och fritidshus

Du som går i tankarna på att bygga ett nytt hus är välkommen att kontakta oss på Blank Arkitekter för ett första kostnadsfritt möte där vi tillsammans kan gå igenom era önskemål samt hur processen dit kan se ut. Vi kan följa ditt husprojekt från första skissen fram till färdigt hus.

Att anlita oss som arkitekter skapar trygghet och gör stor skillnad för slutresultatet och bidrar till en mer effektiv projektekonomi genom att v kan föreslå välstuderade, effektiva och platsanpassade lösningar både vad det gäller materialval, planlösning och konstruktioner samt skapa en trygghet vid avtalsskrivning med byggare. Vi eftersträvar att maximera beställarens nytta med så små medel som möjligt.

Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt möte och gå igenom mer i detalj hur processen skulle kunna se ut!

arkitekt-stockholm-ombyggnad-för-privatperson

Blank Arkitekter i Stockholm hjälper er med till- och ombyggnader

Har ni växt ur villan? Vi kan hjälpa er att utreda detaljplanens möjligheter och hur man på bästa sätt kan bygga till eller på ert befintliga hus så både det befintliga huset och tillägget kommer till sin rätt.

arkitekter-stockholm-villa-trä-natur-gräs

Attefallshus och komplementhus

Vi har ritat ett flertal attefallshus och har också blivit publicerade i boken 25 kvadrat där ”25 av Sveriges mest innovativa arkitektkontor ger sina förslag på de 25 kvadratmeternas närmast oändliga möjligheter”.

Du som har ett enfamiljshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, även uppföra ett attefallshus på maximalt 25 kvadratmeter. Vi arkitekter hjälper er med första skissen, anmälan och vid behov förfrågningsunderlag och bygghandling.

Det lönar sig alltid att anlita våra arkitekter på Blank i Stockholm när du ska bygga nytt hus. Inte nog med att vi besitter den kunskap och kompetens som krävs för att ta fram ritningar som är korrekta, utan vi är experter på att rita hus för svårplanerade tomter.

Tveka inte att kontakta oss så kan vi ta ett kostnadsfritt möte och gå igenom mer i detalj hur processen skulle kunna se ut!

ritning-för-privatpersoner-arkitekt

Lägenhetsombyggnader

Vi har gjort ett flertal ombyggnader och större renoveringar av lägenheter genom åren. Uppdragen kan gälla ändrade planlösningar, totalrenoveringar, nya badrum och kök.

Boka ett kostnadsfritt första möte med våra arkitekter

Om du går i husdrömmar ska du inte tveka att kontakta oss för att boka ett första möte med våra Blank Arkitekter i Stockholm. Då får du mer information om hur processen går till och får möjlighet att berätta mer om dina drömmar.

I möte ger vi rekommendationer på hur vi går vidare med arbetet. Efter mötet återkommer vi med ett prisförslag och förslag på projektupplägg och om allt känns bra då påbörjar vi det kreativa arbetet med att ta fram en första skiss.

Boka ett möte med våra arkitekter i Stockholm. Vi ser fram emot att höra dina önskemål och idéer på ditt framtida byggprojekt!