arkitektritad villa vid skogsdunge

Privatperson

Du som funderar på att bygga nytt hus, göra en tillbyggnad eller bygga ett attefallshus, tveka inte att kontakta vår arkitekt i Stockholm. Ulrik Blomquist, arkitekt SAR/MSA, hjälper dig från första skissen till färdigt projekt.

Arkitekttjänster för privatpersoner – få hjälp av vår arkitekt i Stockholm med:

  • ritningar till villor och fritidshus
  • till- och ombyggnader
  • attefallshus
  • komplementhus
  • lägenhetsombyggnader

Villor och fritidshus

Du som går i tankarna på att bygga ett nytt hus är välkommen att kontakta vår arkitekt i Stockholm för ett första kostnadsfritt möte. Under mötet går vi tillsammans igenom dina önskemål och diskuterar projektet. Du kan få hjälp med ditt husprojekt från första skissen fram till färdigt hus.

Att anlita en erfaren arkitekt skapar trygghet och gör stor skillnad för slutresultatet och bidrar till en mer effektiv projektekonomi. Av arkitekten får du förlag på välstuderade, effektiva och platsanpassade lösningar gällande materialval, planlösning och konstruktioner.

villor ritade av vår arkitekt i Stockholm

Arkitekt i Stockholm som hjälper dig med till- och ombyggnader

Har ni växt ur villan? Vår arkitekt kan hjälpa er att utreda detaljplanens möjligheter och hur man på bästa sätt kan bygga till eller på ert befintliga hus så både det befintliga huset och tillägget kommer till sin rätt.

villa ritad av arkitekt i Stockholm

Attefallshus och komplementhus

Du som har ett enfamiljshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, även uppföra ett attefallshus på maximalt 30 kvadratmeter. Vår arkitekt hjälper dig med första skissen, anmälan och vid behov förfrågningsunderlag och bygghandling.

Lägenhetsombyggnader

Vill du bygga om lägenheten? Vår arkitekt har gjort ett flertal ombyggnader och större renoveringar av lägenheter genom åren. Uppdragen kan gälla ändrade planlösningar, totalrenoveringar, nya badrum och kök.

snedtak-synliga-bjälkar-arkitektuppdrag-lägenhet-stockholm-ulrik-blomquist

Boka ett kostnadsfritt första möte med vår arkitekt i Stockholm

Det lönar sig alltid att anlita en erfaren arkitekt i Stockholm. Då blir ritningarna korrekta och slutresultatet så som du vill!

Om du går i husdrömmar ska du inte tveka att kontakta oss för att boka ett första möte med vår arkitekt i Stockholm. Då får du mer information om hur processen går till och får möjlighet att berätta mer om dina idéer.

Efter mötet återkommer vi med ett prisförslag och förslag på projektupplägg och om allt känns bra då påbörjar vi det kreativa arbetet med att ta fram en första skiss.

Boka ett möte med vår arkitekt i Stockholm. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål och idéer för framtida byggprojekt!