Boka möte

Boka ett kostnadsfritt möte med våra arkitekter i Stockholm. Vi baserar vårt pris på projektets omfattning och den hjälp vi kan erbjuda dig.

Smidigast är om du svarar på kontaktformuläret intill, alternativt ringer eller mejlar oss via våra uppgifter längre ned på sidan.

Certifierad arkitektbyrå i Stockholm

Vårt arkitektkontor är stolta medlemmar i Sveriges Arkitekter samt i Arkitekter SAR/MSA.

Kontoret har vunnit ett flertal priser i olika arkitekturtävlingar. Den senaste är andra pris för ett poesicentrum i Lettland.

  • 1:a pris, Europan 13, 2015
  • 2:a pris, Ny vattenreservoar i Örebro, 2016
  • 2:a pris, Pavilosta Poet Huts, 2019

Hur vi inleder vårt projekt med dig

Vi inleder varje byggnadsprojekt med att göra ett besök hos dig för att undersöka bostaden närmare. Våra arkitekter i Stockholm tar reda på vad för material som huset är byggt i, hur grundpelaren är uppbyggd och undersöker möjligheterna för dina önskemål.

Under besöket kommer vi med rekommendationer och lösningar för projektet som vi vet är bäst för husets nuvarande skick och dina krav på resultatet.

Vi tar hänsyn till omkringliggande natur och markens struktur när vi påbörjar vår skiss. Du kommer självklart få godkänna skissen och ritningen när den är klar, för att säkerställa att det motsvarar dina förväntningar.

Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär där du kan berätta mer om dina framtida byggnadsprojekt, och därefter boka ett möte med oss.